here i am again.

oh. the trip to KK was quite successful.

but again, have to divert all focus onto another big thing. again.

it’s like life is all driving at a gear five race.

i need a big fullstop. seriously, can’t brain anything any longer.

so i took few days off. only to be bug; yeah. on my holidays. i’m like. hmmmph.

i actually got something else; more stuff to talk about. since ive been away for quite some time. i figured that writing them off will set the soul a bit free. but i need a longer break, tbh.

so, let me get back to that working life temporarily tomorrow.

and i’ll be back with so many things to say!

a little off the edge.

Tuesday. 1st day of work after 3-day holiday.

gaji Day. should be happy and excited and overwhelmed.

but here i am perturbed by one thing.

pre-arrangement for a business trip to KK.

i’ve arranged everything, you named it. itinerary, emails, calling here and there, the bookings, reservation, inquiries, confirmation, exchange of details bla bla bla.

and all of a sudden i am stuck with this one thing. payment for accommodation. T_T

oh for duck sake. this is not even an international business trip and the way i am acting as though that one thing is so damn complicated. (yeah, it could be me overthinking everything. but it is complicated at the moment!)

you give me no complimentary special package for our first time choosing your hotel; your required 100% payment before the said event and i cant even make payments upon registration? how is this deal supposed to make a win-win situation for both of us? i mean, we are choosing your hotel for duck sake. you are basically the chosen one. why all this hassle, my point btw.

can we at least agree that payments will be made by the reps once they touch your land?

at least that’ll reduce my headache once and for all. i dont quite like this type of arrangement tbh. signing your letter of agreement that obviously stipulated all the cancellation damages and everything what makes you think we will stray away from the agreed bookings, aite?

i just want to make this easy for everyone. and me. T_T

tengah bulan.

tengah bulan.
duit tinggal keping-keping yang boleh kira dengan jari. atau hanya warna biru semata.
hatta masuk washroom mall pun kau berkira 2 3 nak masuk ke tidak.

tengah bulan.
“your account has been disconnected.”
“attempt to debit your card was unsuccessful.”
“sila selesaikan tunggakan sebelum … abaikan mesej jika bayaran telah dibuat.”

tengah bulan.
hutang; mengejar. gaji; belanja bawah sedar.

itu semua, kisah tengah bulan.

jarang tengah-tengah bulan ada kisah-kisah luarbiasa.

“anda memenangi wang sejuta dari kami”

“terima kasih kerana setia melanggan perkhidmatan kami. oleh itu kami berbesar hati menawarkan servis percuma…”

nope. maybe that’s why those kind of stories are extraordinary. rarely happen.

seminggu lagi baru duit berkepuk-kepuk. sekarang cuma tinggal kupu-kupu. sayu.

#realiti #tengahbulan

label.

sometimes i met people, have a chat. and later they’ll say something like “eh, best lah dengar kau cerita. patut lah blablablabla budak masscomm rupanya.”

i’m like.

“it’s 2017 hello are we still labeling people as such? ”

nah. i never said that out loud.

tapi. rasa macam why does it have to be labeled, anyway? just because masscommers are supposed to know-how-to-talk? in a way complimented, yes. but at the same time; my mind goes beyond complimentary comments hence the sarcasm whatnot as if saying “ni bab-bab mengarut menggoreng cakap-cakap ni nah bagi dekat budak masscomm” hmmpphh sheeeeeshhhh

we are all just human being. mungkin lah ada sesetengah yang bukak mulut keluar segala puisi syair pujangga madah berhelah semua. ada je yang serupa ternak mutiara emas berdinar dinar dalam tekak. yang jenis payah kau nak dengar 10 jawapan kepada satu. jenis memang diam semedang tapi diam-diam ada isi.

bukan lah maksud aku tak suka atau kurang senang bila hadap situasi macam ni. di sebalik pujian mungkin tersirat suatu amaran. kan? bagi yang jadi penonton mungkin akan berperasaan “eh, habislah kalau jumpa manusia radio ni; elok-elok orang tak tahu cerita jadi tahu lah gamaknya dgn CNN ni.”

kau rasa?

mungkin dah kelebihan Allah bagi; ada orang bercerita pung pang satu entah apa benda pun kau tak dapat tangkap apa benda yang dicerita. macam orang yang nak buat joke. belum habis lagi kisah lawak yang nak cerita dah pergi gelak terbahak-bahak sorang-sorang manusia mana nak paham? ada pulak manusia yang jenis sebut dua tiga benda dah terang benderang paham apa yang nak disampaikan. dan ada jenis manusia; kau dengar je lah pun apa yang dicakap ya Allah seronok sampai tak ingat dunia. but i guess; only certain people who share the same wavelength will enjoy the conversation.

sebab manusia tu hatinya lain-lain. dah orang dulu-dulu pun cakap; rambut sama hitam, hati lain-lain. tak gitu?

saja aku merepek sebelum start kerja.

ciao.